19 Απρ 2015

P.F.S TRAINING

To P.F.S TRAINING ( Personal Fitness Soccer Training) ασχολείται με την ατομική βελτίωση του ποδοσφαιριστή απο δύο ανθρώπους του ποδοσφαίρου με εξειδικευμένα προγράμματα, τεχνογνώσια, εμπειρία και εκπλητικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.
Απευθύνεται σε ηλικίες απο 8 ετών εώς ερασιτέχνες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Ο ποδοσφαιριστής ανάλογα την ηλικία του και τις ανάγκες του βελτιώνει την τεχνική, την τακτική, την φυσική κατάσταση, τον συντονισμό, την αντίληψη, την ταχύτητα αντιδρασης, την ευστοχία, την συνεργασία, την αποτελεσματικότητα, το ποδοσφαιρικό στύλ.
Ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής ιδιως για τις μικρές ηλικίες γίνονται καθημερινά ώστε να κατανοήσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές γρηγορότερα το σώμα τους, να το ελένχουν και να το τοποθετούν σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Προγράμματα αποκατάστασης τραυματισμών και μεταβατικής περιόδου ιδίως για ερασιτέχνες και επαγγελματίες  ποδοσφαιριστές, όπως και προγράμματα διατροφής και εργομετρικός έλενχος αυξάνουν και βελτιώνουν την απόδοση.
Το μυστικό της επιτυχίας του PFS TRAINING είναι οτι οι διπλωματούχοι προπονητές κάνουν προπόνηση-μαθαίνουν-βελτιώνουν τους ποδοσφαιριστές, μέσα στο γήπεδο με την μπάλα και όχι με στιβικές μεθόδους, μεταφέροντας την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους με στόχο την αύξηση της απόδοσης.
Το PFS TRAINING ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ.